• për ne (2)
  • për ne (3)
  • rreth nesh (1)

Dongguan Sunyo-Photovoltaic Co, Ltd

Secila palë lidhëse diellore kërkon 100% të materialeve të rralla - jo riciklimi i dytë - për të siguruar kohën e saj cilësore të jetës deri në 25 vjet.

Ne kemi vendosur kontrollin dhe inspektimin e cilësisë në një nivel tjetër - dhe për të mos përmendur afatin tonë fleksibël të pagesës dhe gjithashtu garancinë pas shitjes.